nová kolekce látek od Atelier Brunette

Letošní květen je ve znamení nové kolekce francouzského Atelier Brunette a my myslíme, že kdo alespoň trochu sleduje tvorbu tohoto atelieru, tak již předem ví, jak bude nová kolekce vypadat. V tom nejlepším smyslu slova. Ano, čeká nás viskóza hned ve třech provedeních - klasická viskóza, kelsey viskóza či modal a s tím i krásné letní vzory v barvách deep charcoal, pecan pie a ivy green. Zároveň s tím představujeme i tři nové střihy.

Celou kolekci si již můžete prohlédnout u nás na peonygarden.cz/atelier-brunette

atelier-brunette-peony-garden-black-white

Jestli jste zastánci klasického pruhu, ale již vás tolik nebaví, máme pro vás úžasnou alternativu v podobě vzoru gaïa na krásném tmavém podkladu. Pokud uvítáte ještě trochu divočejší vzory, máme pro vás variantu kaola v témže odstínu deep charcoal.

 

atelier-brunette-peony-garden-green

Pro milovníky barev si Atelier Brunette připravil krásné přírodní barvy na vzory gaïa, kde je tomu tak s odstínem ivy green nebo jemnou barvu pecan pie na vzor kaola.

 Atelier-brunette-peony-garden-střihy-látky

 A že nevíte co s další dokonalou látkou budete dělat? My to víme. Atelier Brunette si pro vás připravil další nové střihy na tuto sezónu, a to i pro působivý barevný vzor imany pecan pie z modalu a viskózy.

My své favority máme, našli jste i vy? Pokud vás záhadně neoslovil žádný z těchto přírůstků do naší rodinky, můžete se porozhlédnout na našem eshopu a vybrat si svého oblíbence napříč nabídkou látek a galanterního zboží.

A jestli jste to ještě neslyšeli, pořádáme u nás pravidelné kurzy šití. Tak přijď mezi nás a vylepši svůj talent.